Helt sjukt

Hände värsta grejen igår, åkte in till Göteborg och mötte upp carro vid 5 tiden. Vi gick och käkade thai innan vi drog till nrj in the park på liseberg. Tyckte det var helt okej men det var inte nåt jätte speciellt sådär. Fullt med fjortisar som skulle bitcha sig massa, sånt orkar man ju inte med längre.
Träffade massa vänner och sånt där :). Sen hade Carro så ont i fötterna så vi tog spårvagnen till Condeco och tog en fika.

Nu till själva grejen då haha, Condeco ligger ju mitt emot en bar och under kvällen hade det varit match mellan gais och djurgården. Alla djurgården suportrar var därför här för att fira. Helt plötsligt börjar två killar bråka och en polis kommer fram och drar undan dem, då stormar alla ut från baren och ger sig på honom. Det stod 4 polisbilar där då och snart kom 4 polisbussar med kravallpoliser dit och sen var det bara heelt galet.
Sjukt att folk inte ens har respekt för polisen längre. Såg ut som ett slagfält typ, glas och stolar och skit flög överallt och där satt vi instängda på Condeco och fick inte gå någonstans förän de hade fått ordning på allt igen.
Djurgårdare är stöörda haha, men så är de ju stockholmare också ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Bokstavera här:
Endast fjortisar!

[email protected]?: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0