Pinsam tjej

Shoppade lite grejer i stan idag, inget som jag egentligen behövde det var mer att jag behövde piggas upp lite haha.



Köpte ett par byxor, lite lika de här faast de var ljusblå


HAHA det här var det roligaste, jag hittade massa armband som jag tyckte var fina och tvunget skulle trycka på min arm smart som jag är. På baksidan hålls de ju ihop av en sån där plastrem och när jag skulle ta av dem igen så satt de fast!
Jag blev tvungen att köpa dem och lägga upp hela armen på disken haha, hon hade tydligen aldrig varit med om något sådant förr, men så har hon väl aldrig träffat mig innan heller haha.

Rhode Island

Träffade min underbara lilla Lisa efter skolan idag, har saknat henne så sjukt mycket. Skulle jag ha en lillasyster så skulle det defenitivt vara hon, finns få människor som e så goa!
Vi tog en fika, shoppade,åt och solade, såå skönt efter en seg dag.


Var jag tvungen att välja en enda maträtt att leva på resten av mitt liv så skulle det helt klart bli Rhode Island sallad :D finns inget godare

Vem gillar normalt...?

Inte jag iaf, normalt är säkert, normalt är tråkigt. Jag är definitivt inte normal och jag umgås inte med normala människor, gud vad jag skulle tröttna om alla var så där gulliga och perfekta!
Alla underbara människor jag känner har massor med brister och jag älskar dem för det!


Shoppat vinterkläder haha

Japp som sagt nu när solen äntligen bestämt sig för att komma fram en dag sitter jag och shoppar vinterkläder, men det e så kul! :D vinterkläder e nästan ännu roligare att köpa än sommarkläder, finns så mycket fint.


dancehall is the shit

Funderar på att börja dansa, det visste ni inte att jag kunde va? ;)
Blir nog dancehall isf, det e grymt roligt och skit coolt faktiskt.
Det ser typ ut såhär

och musiken man har e skit najs :)

Korvstoppning

Har köpt ett par nya byxor, råkade ta ett par i en storlek mindre än vad jag skulle ha. Har legat på golvet i typ en halvtimme nu för att pressa mig i dem haha, men det gick tillslut! :D


Snart kommer mimmi hem

Min kära systeryster har varit i Egypten i en vecka, fusk? JA!
Har iaf saknat henne men ikväll kommer hon äntligen hem igen :D kommer se ut som ett lakan jämfört med henne ju, måste gå och sola imorgon haha.


Helt sjukt

Hände värsta grejen igår, åkte in till Göteborg och mötte upp carro vid 5 tiden. Vi gick och käkade thai innan vi drog till nrj in the park på liseberg. Tyckte det var helt okej men det var inte nåt jätte speciellt sådär. Fullt med fjortisar som skulle bitcha sig massa, sånt orkar man ju inte med längre.
Träffade massa vänner och sånt där :). Sen hade Carro så ont i fötterna så vi tog spårvagnen till Condeco och tog en fika.

Nu till själva grejen då haha, Condeco ligger ju mitt emot en bar och under kvällen hade det varit match mellan gais och djurgården. Alla djurgården suportrar var därför här för att fira. Helt plötsligt börjar två killar bråka och en polis kommer fram och drar undan dem, då stormar alla ut från baren och ger sig på honom. Det stod 4 polisbilar där då och snart kom 4 polisbussar med kravallpoliser dit och sen var det bara heelt galet.
Sjukt att folk inte ens har respekt för polisen längre. Såg ut som ett slagfält typ, glas och stolar och skit flög överallt och där satt vi instängda på Condeco och fick inte gå någonstans förän de hade fått ordning på allt igen.
Djurgårdare är stöörda haha, men så är de ju stockholmare också ;)


fortfarande i skolan

Sitter fortfarande i skolan, går igenom olika epoker och grejer i Svenskan, tjohoo. Ögonlocken hänger som en beagels öron, kan bara inte koncentrera mig, är hungrig, vill ha godis. Får inte! Har jobbat hela helgen så min skönhetssömn har fått lida når grovt. Ska till jobbert om nån timme igen och servera smörgåsar till alla småungar, kommer bli på mycket bättr humör hehe.
Ni skulle ha fått en underbar bild på mitt just nu otroligt frächa jag men jag e för dum för att förstå kameran.

Färgar igen

Och jag som hade lovat mig själv att inte slita på håret mer haha, satan att det ska vara så svårt att låta bli. Jag kunde faktiskt inte hålla mig när det stod en hårfärg hemma på hyllan och bara väntade haha.
Passar på att färga ögonbrynen samtidigt, håll tummarna för att allt inte trillar av!


En av de här färgerna är det jag använder

pengarna rullar in

Så himla skönt att vara igång och jobba igen, visst kanske inte det roligaste som finns när man ska släpa sig upp klockan 7 på en helg men fett värt det när pengarna kommer in på kontot den 25!
Kanske får råd med någon utav de där resorna jag vill göra ändå :D.

Jobbat med Natasha hela dagen iaf, haft sjukt kul som alltid med den tjejen. Hennes kommentarer e så sjöna ibland alltså "asså det vore nästan värt att skaffa en bebis för att ha nåt att skriva om i sin blogg" hahah.
Har nästan varit sommarväder idag också ju! Allt e toppen :D

Nya naglar

Första dagen i skolan idag då, det var faktiskt helt okej. Har saknat alla lite i sommar ändå.
Igår kom grannen över och fixade mina naglar, hon behövde träna och väl ställer upp försökskanin om inte jag haha.


Tant händer haha!

Nu så här mot hösten så e det skit snyggt att lägga ett par lager med neon färger på naglarna. Det kan rädda en hel outfit och lyfta upp dig lite i det sjukt trista vädret som ligger framför oss.


Skön start på dagen

Nu drar jag upp till bussen, ska in till stan och träna med Carro, blir nog en sväng på stan också.


sarah time

Idag har varit en sån där dag när den enda personen jag har velat prata med har varit mig själv, haft mobilen avstängd. att den sen la av var ju lite ironiskt.
Har pluggat ikapp lite grejer som behövdes göras innan skolan börjar igen, bara två dagar kvar! Känns helt okej ändå faktiskt :) ska bli kul att träffa alla igen.

Passade på att göra en härlig ansiktsbehandling, underbar hårinpackning som gjorde håret hur mjukt som helst och sedan nån kräm som man smörjer in fötterna med. Fötterna är en kroppsdel som man ofta glömmer att ta hand om, om fler människor gjorde det skulle jag kanske inte tycka att de var så fruktansvärt äckliga haha.

Sen har jag spenderat eftermiddagen med att jobba med lite grejer ute och i garaget. Längtar tills jag får bilen så jag kan börja fixa upp den :D



fan fan fan

mobilen är pajjj, igen.. och den här gången e det faktiskt inte mitt fel! har inte ens rört den på hela dagen och den bestämmer sig bara för att gå och dö? inte snällt :(
fattar inte hur folk som min kompis karin t.ex kan hålla liv i sina i typ 5 år?! helt omöjligt.
Jag har räknat ut att sen förra sommaren har jag haft 10 mobiler, och alla säger att det e mitt fel ? förstår inte vad de menar faktiskt haha.


Sökte på "r.i.p mobil" på google och första bilden som kommer upp är på min mobil haha, det kanske var menat att den skulle pajja idag.

Riktigt dålig uppdatering

Har inte uppdaterat bloggen på över 2 veckor nu, ska inte säga att jag har haft för mycket att göra för så lång tid tar det inte att slänga upp några inlägg haha.
Har iaf haft jättekul, var i norrland i en vecka och träffade släkten och gick på min kusins bröllop. Det var verkligen hur vackert som helst.
Träffade den underbaraste killen där också, varför finns de bara i norrland?!?!
Sen har det ju varit kulturkalaset här i göteborg också, massor med grymma artister och trevligt folk :).
Men nu e jag tillbaka igen! :D

Redan tillbaka

Vet inte riktigt vad jag håller på med just nu asså, är så förvirrad. Gäller inte bara bloggen utan allt omkring mig typ.
Gamla problem som kommer tilbaka och rör runt allt..

Har varit och solat idag igen, ska ju upp till norrland och bo mitt ute i skogen en vecka så tyckte det var lika bra att bättre på brännan innan jag åkte dit.
Nu är jag riktigt brun! :D

Håller på och packar också, åker runt nio imorgon och ska sitta i bilen i ca 7 timmar!
Och då har vi ändå bara kommit halvvägs, kommer nog bli riktigt segt.
Vad ska man göra för att underhålla sig så länge?


Hittade ingen passande bild. Detta var någon gång innan jag började förstöra mitt hår.

RSS 2.0